Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 28. szerda, Vencel

ÚJBUDAI MOZAIK - Zsíros Tibor férfi kosárlabda Magyar Kupa (2015.02.23.)

Újbuda   |   2015, február 23 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

A megújult Tüskecsarnok adott otthont a Zsíros Tibor Magyar Kupának február 19 és 21-e között. A nyolc legerősebb férfi kosárlabda csapat küzdött meg egymással. A Szolnoki Olaj és Kecskemét csapata, a KTE-Duna Aszfalt között zajló döntő meccsen szurkolt Szujó Zoltán az MTVA sportfőszerkesztője is. A második negyed után, fél időben kérdeztük az idei kupáról.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda korelnökei  

Dobay Kálmánné

Az elmúlt hetekben több idős újbudai lakos ért el fontos mérföldkövet. Bakai-Nagy Zita alpolgármester személyesen köszöntötte a 95 éves Gréti nénit, aki még mindig nagy energiával készít babákat, valamint a 95 esztendős nyugalmazott fizikatanárt, Dobay Kálmánnét. Ihász Lajosné és Rauscher János pedig egyaránt a 90. életéve betöltését ünnepelte.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.