Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 4. kedd, Ferenc

Zöld Stratégia - kérdőív

Újbuda   |   2017, július 24 - 14:44
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbuda Önkormányzata egy országos szinten is példaértékű ZÖLD STRATÉGIA megalkotására készül,  amelyhez egy kérdőív kitöltésére kéri a lakosság segítségét. A kérdőív célja, hogy felmérje a lakosok általános elvárásait, használati szokásait, elégedettségét és problémáit a kerület zöldfelületeivel és zöldterületeivel (közkertekkel, közparkokkal, egyéb zöldfelületi elemekkel) kapcsolatban.

Tisztelt Olvasó!

Kérjük segítse munkánkat egy kérdőív kitöltésével. Ide kattintva egy kérdőív jelenik meg, amelynek célja, hogy felmérje a lakosok általános elvárásait, használati szokásait, elégedettségét és problémáit a kerület zöldfelületeivel és zöldterületeivel (közkertekkel, közparkokkal, egyéb zöldfelületi elemekkel) kapcsolatban.

A kerület szándéka egy olyan, nem csak fővárosi, hanem országos szinten is példaértékű ZÖLD STRATÉGIA megalkotása, mely által a városrész fejlődése hosszútávon is fenntartható, környezettudatos és hatékony pályára állítható.

A kérdőív itt érhető el: http://online-kerdoiv.com/index/v/h/zold-ujbuda-strategia

A kérdőív kitöltése névtelen, személyes információk megadására nincs szükség! A kérdőív összesen 25 kérdést tartalmaz, melynek kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe.

Kérjük, hogy a kitöltés végén kattintson az Adatok Elküldése gombra, hogy a rendszer rögzíthesse válaszait. Ha ezt nem teszi meg, kárba vész a ránk szánt 10 perce.

Fáradozását és együttműködését köszönjük!

Budapest, XI. Kerület, Újbuda Önkormányzata

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.