Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 18. szombat, Erik, Alexandra

Zenés ünnepséggel zárták a tanévet a pedagógusok

Újbuda   |   2017, június 13 - 14:50
Nyomtatóbarát változatSend by email

Pedagógus esttel búcsúztatták az oktatási területén dolgozók a tanévet. Az újbudai iskolák, óvodák és bölcsődék munkatársait a Kamarerdei Ifjúsági Parkban látta vendégül az önkormányzat és a KözPont Kft.

A vakáció nemcsak a diákoknak örömteli, a pedagógusoknak is ez az időszak ad lehetőséget a feltöltődésre, hogy szeptemberben újult erővel vessék bele magukat a tanévbe. Újbudán hagyomány, hogy június elején közösen búcsúztatják a kerület pedagógusai a tanévet. Az idei Pedagógus estre több mint hatszáz fő érkezett a Kamaraerdei Ifjúsági Parkba.

Szabolcs Attila országgyűlési képviselő és Molnár László alpolgármester ünnepi köszöntője után vacsora várta a megjelenteket. Az idei tombolára minden eddiginél több felajánlás érkezett, a strandbelépők, vacsorameghívások és egyéb ajándéktárgyak mellett idén szépségkuponokkal és fogászati kezelésekkel gazdagodhattak a szerencsés nyertesek. Azoknak sem kellett csalódniuk, akik a zene öröméért látogattak a rendezvényre, a színpadon örökzöld balladák és musical betétdalok csendültek fel Pintér Tibor tolmácsolásában. Az esemény a Calypso Big Band élőzenei koncertjével zárult.

K. A.