Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 24. szombat, Mátyás

Vízilabda ob I - magabiztosan nyert az OSC

Újbuda   |   2016, február 24 - 13:10
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az OSC hazai medencében nyolc góllal legyőzte a BVSC-t a férfi vízilabda ob I keddi mérkőzésén, a középszakasz felsőházában.

Az OSC simán győzte le hazai pályán a BVSC-t az OB1 középszakaszának első meccsén. A Nyék Imre Uszodában Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője a mérkőzés után nyilatkozott az M4-nek: - Azt a védekezést tudtuk játszani, amit már az előző hetekben is játszottunk és nagyon eredményesen működött. Emellett a támadások is többé-kevésbé eljutottak oda, hogy gólhelyzetben lévő játékos kapura tudott lőni.

Legközelebb vasárnap az Egerrel mérkőznek meg az újbudaiak. Ez a mérkőzés Vincze szerint komoly erőfelmérő lesz, különösen azért, mert nagy jelentősége van a döntőbe kerülés szempontjából. Úgy véli, szinte egy elődöntőt fognak játszani. - Szeretném, ha ugyanilyen koncentráltan és ugyanilyen eredményesen is tudnánk játszani. A tűzzel, a lelkesedéssel nincs gond. Ha profik vagyunk, akkor a jó teljesítmény párosul ehhez – mondta.

Fotó: Balogh Máté

Märcz Tamás a BVSC vezetőedzője szerint megtisztelő, hogy bár eldőlt a mérkőzés a harmadik negyedben, ennek ellenére az OSC nem vett vissza a ritmusból és ugyanolyan intenzitással játszottak végig. Szerinte ez nem mindig jellemző egy ilyen mérkőzésre. - Mi azért küzdöttünk, hogy próbáljunk korrigálni az eredményen, viszont ők a végletekig játszották ezt a meccset – mondta.

Eredmény, E.ON férfi ob I, középszakasz, felsőház:
A-Híd OSC Újbuda - BVSC-Wáberer Hungária-Zugló 14-6 (4-1, 3-2, 4-2, 3-1)

G.: Graham, Decker Á. 3-3, Nagy Á., Kovács G. 2-2, Drasko Brguljan, Juhász Zs., Bundschuh, Salamon, ill. Pásztor 3, Török B., Létay, Nagy S.

Újbuda