Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 24. kedd, Eszter, Eliza

Vízilabda BL - idegenben nyert az OSC

Újbuda   |   2016, február 11 - 09:53
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ismét magabiztos győzelmet aratott az OSC a Galatasaray felett. Az újbudaiak ezúttal idegenben mérkőztek meg a török csapattal, és nyertek a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek hatodik fordulójában.

Akárcsak egy héttel ezelőtt a Kondorosi úton, most idegenben nyert mérkőzést a török Galatasaray ellen az A-Híd OSC Újbuda. A két csapat a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek hatodik fordulójában csapott össze. A találkozó legjobbja a négygólos Bátori Bence volt. Ebből a hatosból az első három jut majd az úgynevezett Final Sixbe, amelyet Budapesten rendeznek június 2-4. között. Az OSC-nek ez volt a második sikere a sorozatban.

Bajnokok Ligája, 6. forduló:
B csoport: Galatasaray (török) - A-Híd OSC Újbuda 9-12 (2-5, 3-3, 1-2, 3-2)
a magyar csapat gólszerzői: Bátori 4, Juhász, Hegedűs, Salamon 2-2, Dr. Brguljan, Német 1-1

MTI

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbudai Sportos Nap  

Számos szabadtéri, illetve belső helyszínre szervezett nyílt sportnapot Újbuda Önkormányzata május első szombatján. A május 6-i magyar sport napjához kapcsolódó rendezvény elsődleges célja a kerület sport­életének élénkítése volt, de a sportklubok, edzőtermek és sportlétesítmények megismerésére is lehetőséget teremtett.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.