Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 7. szerda, Ambrus

Vízellátást érintő munkálatok az Irhás árok területén

Újbuda   |   2021, október 18 - 11:36
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Fővárosi Vízművek Zrt. Irhás árok területének ivóvíz-szolgáltatásában meghatározó szerepet betöltő gépház felújítását végzi.

A munkálatok 2021. október 19-én 8.00 órától várhatóan 12.30-ig vízhiányt okoznak a Moha utca – Magasúti lejtő – Adorján út – Adorján köz – Irhás árok – Varjúháj utca – Ördögorom lejtő – Kismákfa utca – Nagymákfa utca, valamint az Irhás árok – Lidérc utca – Ördögszikla köz – Sün utca – Kikerics utca – Hörcsög utca – Futrinka utca által határolt területen.

Társaságunk a járványhelyzetre való tekintettel is mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan felújítási-karbantartási munkák, melyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a város vízellátása szempontjából meghatározó gépházak rekonstrukciója. Természetesen ezeknek a munkálatoknak a során is igyekszünk a lehetőségekhez mérten a szolgáltatás folyamatosságát fenntartani. Minden tervezett karbantartási vagy rekonstrukciós munka esetében gondos mérlegelést követően, még fokozottabb előkészítéssel és figyelemmel járunk el annak érdekében, hogy a vírus miatt az eddigieknél is jobban felértékelődött, a fertőzés terjedésének megakadályozásában kulcsfontosságú ivóvíz zavartalanul rendelkezésére álljon minden fogyasztónknak.

Köszönjük a kerület lakosainak türelmét és megértését!

A tervezett munkálatok elvégzése hosszú távon biztosítja a kerület lakosainak és intézményeinek a biztonságos, zavartalan szolgáltatást és a folyamatosan jó minőségű ivóvizet.