Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 27. hétfő, László

Változik a Keveháza utca 10. szám alatti felnőtt háziorvosi rendelések helyszíne

Újbuda   |   2021, augusztus 5 - 12:30
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az egészségügyi intézményben 2021. április hónapban Újbuda Önkormányzata finanszírozásával felújítási munkálatok kezdődtek el, melynek első ütemében lift kialakítására került sor a hátsó lépcsőházban, valamint a mosdók felújítása is megtörtént a főbejáratnál.

A felújítás II. ütemében a tetőtéri felnőtt háziorvosi rendelők felújítása zajlik 2021. augusztus 23. és november 7-e között. Ekkor burkolat cserére, bejárati ajtó és összekötő ajtók cseréjére, valamint a radiátorok és csövek leszerelésére kerül sor.

A munkálatok ideje alatt a háziorvosi rendelők nagy része betegek fogadására nem lesz alkalmas, ezért a folyamatos betegellátás biztosítása érdekében a Keveháza utcai felnőtt háziorvosok a tájékoztatóban szereplő kerületi rendelőkben tudják fogadni a körzetükhöz tartozó lakosságot. A felújítás ideje alatt a befogadó rendelőkben (1114 Budapest, Ulászló utca 32-36., 1116 Budapest, Albertfalvai utca 3., 1116 Budapest, Tétényi út 106.) praktizáló háziorvosok az eddig megszokott rendben várják saját betegeiket:

Háziorvosok elérhetősége

Kérjük, hogy kövesse nyomon a rendelő felújítással kapcsolatos aktuális híreinket.
A felnőtt háziorvosok rendelését érintő esetleges változásokról folyamatosan tájékoztatást nyújtunk.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!

Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!

Újbuda Önkormányzata

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kiteljesedés plakátokon  

Karinthy Márton – Karinthytok; Harcsa Veronika – Kassák-koncert; Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Oltai Kata – Formabontók. Az elmúlt több mint öt évben egyebek közt ezekhez a XI. kerület kulturális helyszínein bemutatott előadásokhoz készített plakátokat Kollányi Julianna, az Újbuda újság tördelője és tervezőgrafikusa.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.