Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 31. péntek, Árpád

Váltókarbantartás miatt módosul vasárnap a villamosközlekedés

Újbuda   |   2014, május 15 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Váltókarbantartást végez a kerületben a BKK, ezért változik a villamosok forgalmi rendje dél-budán. A munkák a Szent Gellért téren és a Móricz Zsigmond körtéren lesznek, ezért vasárnap egész nap módosul a 18-as, 19-es, 41-es, 47-es, 48-as és a 49-es villamos menetrendje.

Váltókarbantartás miatt nem közlekedik vasárnap a 18-as villamos, helyette pótlóbuszok járnak a Széll Kálmán tér és az Újbuda-központ között. Összevont 18-48-as villamos indul majd a Savoya Park és az Újbuda-központ között.

Pótlóbuszok járnak majd a 19-es villamos helyett is a Batthyány tér M+H és a Kelenföld vasútállomás M megálló között, illetve rövidített útvonalon - a Kamaraerdei Ifjúsági Park és az Újbuda-központ M megálló között - jár majd 41-es villamos is. A Batthyány tér M+H és az Újbuda-központ M megálló között ugyancsak buszok járnak majd.

Rövidített útvonalon - a Városház tér és az Újbuda-központ M megálló között – közlekedik majd a 47-és villamos, a 49-es villamos helyett pedig pótlóbusz indul a Deák Ferenc térről Kelenföld vasútállomás felé.

A munkákhoz kapcsolódik, hogy több buszmegállót ideiglenesen áthelyeznek, melyekről tájékoztatja az utasokat a BKK.
további információ: www.bkk.hu

Újbuda

 Váltókarbantartás miatt módosul vasárnap a villamosközlekedés