Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 27. hétfő, Hajnalka

Ünnepi programok a Fonóban

Újbuda   |   2015, december 9 - 12:22
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ünnepi programokkal készül a karácsonyra és az azt követő napokra a Fonó Budai Zeneház.December 22-én Bognár Szilvia etNoé zenekara lép fel, a két ünnep között pedig Herczku Ági és a Banda, a Góbé és Sena Dagadu, az Oláh Gipsy Beats, a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint duó, a Dresch Quartet és a BG 5, valamint az erdélyi Szászcsávási banda és a Téka zenekar ad koncertet.

Bognár Szilvi és zenekara, az etNoé lép színpadra december 22-én a Fonó Budai Zeneházban - hangzott el az M1 adásában.A koncerten nemcsak a csapat szokásos, táncos és vidám repertoárja hallható, hanem olyan adventi és karácsonyi dalok, amelyek méltón hozzájárulnak a szentestére történő várakozásához - mondta Bognár Szilvia.
Sok-sok stílusban jó előadókkal találkozhat a közönség a két ünnep között a Fonóban: a Babra zenekar, valamint Herczku Ági és a Banda 27-én, a Góbé és Sena Dagadu 28-án, az Oláh Gipsy Beats 29-én lép színpadra. December 30-án a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint duó, a Dresch Quartet és a BG 5, 31-én az erdélyi Szászcsávási banda és a Téka zenekar ad koncertet - ismertette a programokat Horváth László, a Fonó ügyvezető igazgatója.
Hozzátette: ami nem fér be a Fonó falai közé, azt kivitték a város külöböző helyszíneire, így Lajkó Félix az Erkel Színházban, a Csík Zenekar a Syma Rendezvényközpontban, a Muzsikás a Müpában várja a közönséget.

MTI