Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 25. vasárnap, Géza

Ünnepeltek a nagycsaládosok

Újbuda   |   2018, december 17 - 10:32
Nyomtatóbarát változatSend by email

December 14-én tartotta az önkormányzat a hagyományos Nagycsaládos Karácsony ünnepséget az Újbudán élő sokgyermekes családoknak.

Több mint félezer, három vagy több gyermeket nevelő családot hívtak meg a Gazdagrét-Csikihegyek Általános Iskolában, a vendégeket ünnepi műsor, valamint élelmiszercsomagok és ajándékok vártak a közös karácsonyfa alatt. A rendezvényt Molnár László alpolgármester nyitotta meg. Reményét fejezte ki, hogy a támogatók és az önkormányzat ajándékai hozzájárulnak az ünnep fényéhez. Köszöntőjében elmondta, nem csak az ajándék, a karácsonyi étel, a szokás fontos, hanem a gyerekekkel töltött idő is, hiszen az odafigyelés és a szeretet a legnagyobb ajándék.

A megnyitó után a tornateremben Bíró Eszter és zenekara zenélt, a színházteremben a Majorka Bábszínház adta elő mesedarabját. A kézműves foglalkozásokon fontos szempont volt a környezettudatosság, a karácsonyfadíszek, dísztárgyak újrahasznosított anyagokból készültek. A színházteremben Király Nóra alpolgármester, a tornateremben Molnár László alpolgármester ajándékozta meg a gyerekeket.

A december 14-i ünnepségre a 77 Elektronika Kft., az Allee Bevásárlóközpont, az Antenna Hungária Zrt., a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, az Evopro Holding Zrt., a Főtáv Zrt., a Futureal Management Szolgáltató Kft., a Helen Taylor Kft., az InfoGroup Ingatlanfejlesztő és Befektető Cégcsoport, az M-Katka Kft., a Mol Nyrt., az OTP Bank Zrt., a Pannon Park Forest Kft., a Pátria Nyomda Zrt., a Régió Játékkereskedelmi Kft., a Tata Consultancy Services és a Vakvarjú Vendéglő ajánlott fel ajándékokat.
D. B. S.