Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 1. szombat, Malvin

Újranyitja ügyfélszolgálati irodáit a Főtáv

Újbuda   |   2020, június 3 - 10:47
Nyomtatóbarát változatSend by email

A járványügyi helyzet enyhülésére tekintettel a Főtáv csütörtöktől ismét megnyitja ügyfélszolgálati irodáit.

A Főtáv június 4-től ismét megnyitja személyes ügyfélszolgálati irodáit. A kényelmesebb személyes ügyintézéshez kérik az online időpontfoglalást, a nem időpontra érkező ügyfelek hosszabb várakozási időre számíthatnak.

A távhőszolgáltató kéri továbbá, hogy ügyfeleik használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt, és viseljenek maszkot. Az ügyféltérben egyszerre csak a nyitvatartó munkapultok számával megegyező számú ügyfél tartózkodhat, kísérő személy jelenléte csak indokolt esetben megengedett. Személyes ügyintézéshez szükség van azonosító okmányokra, más nevében történő ügyintézéshez kitöltött és aláírt meghatalmazás nyomtatványra is.
A Főtáv arra is felhívta a figyelmet, hogy aki teheti, intézze ügyeit az online ügyfélszolgálaton, illetve fizesse számláit elektronikusan.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Itt az ősz, itt a nátha  

Egy hét bölcsőde vagy óvoda, majd két hét otthon betegen. A kisgyermekek ősszel egyik vírust kapják el a másik után, miután természetes ellenálló képességük nyáron, közösségi érintkezés híján, meggyengül. A gyakori megfázásokat azonban meg lehet előzni.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.