Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 22. hétfő, Csilla, Noémi

Újra Tarlós Istvánt jelöli a Fidesz-KDNP

Újbuda   |   2014, július 3 - 00:00Nyomtatóbarát változatSend by email

Tarlós István lesz a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje az őszi önkormányzati választáson. A kormánypártok augusztus végén kezdik az aláírásgyűjtést.

A Fidesz-KDNP 1167 településen indít polgármester-jelöltet az őszi önkormányzati választáson - jelentette be Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, a párt országos választmányának ülése után. 
Az ország 85 százaléka tud majd Fidesz-KDNP-s jelöltre szavazni ősszel - mondta a fideszes politikus, aki azt is közölte, hogy a jelenlegi budapesti főpolgármester, Tarlós István lesz a párt főpolgármester-jelöltje. 
Az önkormányzati listákat és a polgármesterjelölteket 30 kivételével elfogadták, megoldhatatlan konfliktus sehol nincs – tette hozzá Kósa Lajos. A nyitott kérdésekben az országos elnökség dönt augusztus 15-ig. 
Az ügyvezető alelnök tájékoztatása szerint a kormánypártok augusztus 21-én kezdik gyűjteni a támogatói aláírásokat az önkormányzati választás előtt, jelöltjeiktől pedig azt kérik, hogy a gazdaság erősítését és a munkahelyteremtést helyezzék programjuk középpontjába.

MTI

Újra Tarlós Istvánt jelöli a Fidesz-KDNP