Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 26. hétfő, Edina

Újbudán is NŐ a bizalom!

Újbuda   |   2015, február 13 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Kiemelt szerepet szán a nők és a családok, ezáltal a munka, illetve magánélet összehangolására a Kerületi Esélyegyenlőségi Program. Ezért idén Újbuda Önkormányzata új programot indít, amelynek célja a XI. kerületi nők esélyegyenlőségének előmozdítása.

A 21. század társadalmi nyomásának hatására a mai nők egyre több kihívással küzdenek. Szeretnének megfelelni a munkaerőpiac követelményeinek, ugyanakkor a család és munkaidő összeegyeztetését érintő elvárásoknak, továbbá a média által sugárzott “nőideálnak” és önmaguknak is.

A számos szerep sokszor nehézséget okoz a családanyáknak, a gyermeküket egyedül nevelő, vagy éppen az élethelyzetükön változtatni kívánó hölgyeknek. Ezért szükségessé vált egy olyan támogató közeg kialakítása, amely szakmailag felkészült, tapasztalt szakemberek tudásának felhasználásával támogató hátteret nyújt a hozzájuk fordulóknak.

Újbuda Önkormányzata a helyi közösségben az egymás iránti bizalom növekedését elősegítő programsorozatot tervez a köz-, az üzleti, a civil szereplők összefogásával, együttműködésével. Márciusban kezdődő rendezvénysorozatunkról hamarosan hírt adunk.

 fotolia)