Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 29. szerda, Magdolna

Újbudai az év legjobb terasza

Újbuda   |   2016, szeptember 23 - 11:52
Nyomtatóbarát változatSend by email

A megújult Budai Parkszínpadot választották az év egyik legjobb teraszának a Terasz 2016 pályázaton. A budapesti kerthelyiségek és vendéglátós teraszok versenyét harmadik alkalommal hirdette meg a főváros. Három kategóriában - terasz, kerthelyiség és pop-up - lehetett jelentkezni.

Hatvanhárom vendéglátóhely közül választotta ki a zsűri idén az év legjobb teraszának tartott helyeket. Az elismerést a Feneketlen-tó melletti Budai Parkszínpad is megkapta. A díj elsősorban az építészeti megvalósítást és a fővároshoz méltón illeszkedő miliőt minősítette.

A pályázat kiírója és lebonyolítója a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft., a bíráló bizottság tagjai: Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes, Mártonffy Miklós Budapest főépítésze, Gianni Annoni gasztronómiai szakértő és Miklós Csaba borász volt. Az általuk kiválasztott három győztes egy évig viselheti a Terasz Budapest 2016 címet. Az elismerés és a Sipos Balázs üvegművész által készített egyedi díjtárgyak mellett a legjobbak idén is Raiker vásárlási utalványt nyertek.

Újbuda