Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 22. szerda, Júlia, Rita

Újabb nemzetközi elismerést kapott a Corvinus

Újbuda   |   2016, január 6 - 15:36
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Budapesti Corvinus Egyetem Master of Business Administration (MBA) képzései ismét kiemelkedő sikert értek el a nemzetközi mezőnyben.

Az Eduniversal Best Masters ranking szerint az elmúlt, 2015-ös év során végzett tevékenysége alapján a RÉGIÓ LEGJOBB helyezését érte el. Az Eduniversal világszerte 12 000 posztgraduális képzést vizsgál a szakok reputációja, a végzettek kezdő fizetése, illetve a friss diplomások által kitöltött elégedettségi kérdőív alapján. A végső rangsort egy globális felmérés keretében 800 ezer hallgató és 154 ország mintegy 1000 akadémiai intézményéből 10 ezer képviselő véleménye is meghatározza.

Az Eduniversal az üzleti iskolákat is rangsorolja; ebben az összesítésben 2015-ben is az ország legjobb business-schooljának választották a Corvinust. Az 1000 kiválasztott, gazdálkodási képzést nyújtó intézmény dékánjai minden évben szavazataikkal tesznek javaslatot a legjobb intézmények kiválasztására. Ezen a szavazáson a BCE-t évek óta legjobb tartják Magyarországon.

A Corvinus MBA képzései nem csupán a hazai és regionális, illletve globális rangsorokban jeleskednek, de Executive Master of Business Administration programja a nyár folyamán harmadjára is sikeresen elnyerte az egyik legjelentősebb minőségbiztosítási szervezet, a European Foundation for Management Development EPAS (Program Assessment System) akkreditációját.

Újbuda