Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 21. kedd, Konstantin

Új rendőrkapitánya van a kerületnek

Újbuda   |   2015, március 23 - 12:49
Nyomtatóbarát változatSend by email

Március 16-tól Trombitás Zsolt rendőr őrnagy vezeti a XI. kerületi kapitányságot. Berki Antal ezredes, korábbi kapitányt a belügyminiszter más fontos beosztásba vezényelte.

Trombitás Zsolt rendőr őrnagyot bízta meg a XI. kerületi Rendőrkapitányság vezetésével a belügyminiszter. Az új kapitány - rövidebb megszakításokkal - 1983 júliusától dolgozik a kerületben, rendőri pályafutásából mintegy huszonkilenc évet töltött el itt.

Állítása szerint a régi, hagyományos működés mellett szükség van új módszerekre is. - Ezek vegyítéséből létrejön egy olyan metódus, ami eredményt hoz és sikeres lesz – mondta. Céljai között a jelenleginél fokozottabb közterületi jelenlét és az agglomerációs rendőrkapitányságokkal (a XXII. kerületi, érdi és budaörsi) átgondoltabb, összetettebb rendészeti, bűnügyi együttműködés szerepel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság állományában eltöltött 31 év szolgálati ideje, valamint kiemelkedő munkája elismeréseként Bucsek Gábor Budapest Rendőrfőkapitánya március 15-e alkalmából díszkardot adományozott Berki Antal rendőr ezredesnek, a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság vezetőjének, majd hivatalosan is bejelentették, hogy más fontos beosztás betöltésére vezénylik.

H.L.