Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 2. vasárnap, Petra

Új időpontban a Válassz sportot Újbudán!

Újbuda   |   2014, szeptember 17 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Szeptember 27-én lesz a - korábban az időjárás miatt elhalasztott - Válassz sportot Újbudán! rendezvény a Lágymányosi öbölben. A negyedik alkalommal tartott eseményen a látogatók megismerkedhetnek a kerület sportegyesületeivel és azok kínálatával, az újbudai sportolási lehetőségekkel. A területet a Hengermalom úti bejárattól érdemes megközelíteni.

Akik sportolnának, de nem tudják mit és hol, azoknak mindenképpen célszerű felkeresni szeptember 27-én, szombaton a 10-18 óráig tartó sporteseményt, mivel az egyesületek megismerése mellett, lehetőség lesz több sportág kipróbálásra is. Kiegészítő programként ugrálóvárak, kerékpáros akadálypálya, utánpótlás focibajnokság, mini parkröplabda-bajnokság és még sok érdekesség színesíti az eseményt. A színpadokon bemutatók, tornaórák, egyesületi bemutatkozások valamint Király Viktor koncertje is várja a közönséget.

Védnökök: Simicskó István sportért felelős államtitkár és Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere.

Újbuda

Új időpontban a Válassz sportot Újbudán!

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Itt az ősz, itt a nátha  

Egy hét bölcsőde vagy óvoda, majd két hét otthon betegen. A kisgyermekek ősszel egyik vírust kapják el a másik után, miután természetes ellenálló képességük nyáron, közösségi érintkezés híján, meggyengül. A gyakori megfázásokat azonban meg lehet előzni.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.