Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 22. hétfő, Csilla, Noémi

Új autószalon nyílt Dél-Budán

Újbuda   |   2017, november 20 - 12:57
Nyomtatóbarát változatSend by email

Közel száz munkahely jött létre abban az autószalonban, amely a napokban nyílt meg a XXII. kerületben, a Hajó utcában. Az Ivanics Csoport egy modern, minden igényt kiszolgáló helyszínnel biztosítja negyedszázados jóhírét a magyar autópiacon.

A szalon mellett szervíz is működik már a Hajó utcában, amely különösen jó hír a Ford, Volvo, Hyundai, vagy Kawasaki tulajdonosoknak, hiszen a szakszervízeknél eddig megszokott 1-2 hetes várakozási idő most néhány napra csökken.

Az Ivanics Csoport üzletpolitikájának fontos része a cégnél dolgozók folyamatos továbbképzése, fejlesztése a kor elvárásainak, az adott szakma legújabb vívmányainak megfelelően, biztosítva ezzel a korszerű tudást és eszközöket a munkához. Az új autószalon átadása alkalmából rendezett fogadáson ezekből is láthattak a résztvevők több kiváló, ötletes megoldást. A társadalmi felelősségvállalás jegyében az újbudai központtal rendelkező cégcsoport már korábban is bizonyította, hogy lehetőségeihez mérten több szervezetet, kezdeményezést, egyesületet tud támogatni, amely tevékenységet a jövőben is folytat.

Az ünnepségen részt vettek a Ford és Volvo autómárkák magyarországi vezetői, Németh Zsolt az országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, Hoffmann Tamás Újbuda polgármestere, valamint Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere is. Utóbbival Ivanics Lajos cégvezető stratégiai megállapodást is aláírt.

D. B. S.