Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 28. szerda, Vencel

Tűz volt a Tüskecsarnok mellett

Újbuda   |   2015, szeptember 11 - 11:24
Nyomtatóbarát változatSend by email

Olvasói bejelentésre közölte a hírt a 444, hogy csütörtök délután valami kigyulladt a BME déli campusához közel, a BEAC-pályánál.

A lap szerint azóta kiderült, hogy a Tüskecsarnok melletti udvaron gyulladt ki néhány lámpa és egyéb felszerelés. Ugyancsak egy olvasójukra hivatkozva írják, hogy eredetileg egy autó gyulladt ki, onnan terjedt tovább a tűz, melyet azóta már el oltottak a tűzoltók.

Tűz volt a Tüskecsarnok mellett

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda korelnökei  

Dobay Kálmánné

Az elmúlt hetekben több idős újbudai lakos ért el fontos mérföldkövet. Bakai-Nagy Zita alpolgármester személyesen köszöntötte a 95 éves Gréti nénit, aki még mindig nagy energiával készít babákat, valamint a 95 esztendős nyugalmazott fizikatanárt, Dobay Kálmánnét. Ihász Lajosné és Rauscher János pedig egyaránt a 90. életéve betöltését ünnepelte.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.