Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 25. csütörtök, Márk

Trabarna szólt a férfiak családi szerepéről a Malomban

Újbuda   |   2016, november 30 - 11:28
Nyomtatóbarát változatSend by email

Folytatódott a "Fiúk, férfiak, apák helye és szerepe a családban" című tematikus rendezvénysorozat, amelyet az Összefogás Újbudáért Egyesület szervezett a Családbarát Újbuda Program keretében.

Az apák szerepe a gyermekeknek nyújtott példaadás szempontjából nélkülözhetetlen, ezt a témát járja körbe az Összefogás Újbudáért Egyesület új rendezvénysorozata – mondta Ujfalvy-Szabó Zsolt, az egyesület elnöke. A Malom Közösségi Térben tartott program sztárelőadója a kerületben élő kétgyeremekes családapa, Lorán Barnabás azaz Trabarna humorista volt.

Az Összefogás Újbudáért Egyesület 2014 őszétől szervezi a családi élettel kapcsolatos rendezvényeket Családbarát Akadémia címmel. A szervezet 2015-ben csatlakozott az önkormányzat nagy sikerű Családbarát Újbuda Programjához, ennek keretében vetődött fel az apák családban betöltött szerepének hangsúlyozása. A „Fiúk, férfiak, apák helye és szerepe a családban” című programsorozat nyitórendezvényét tavasszal még a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnáziumban tartották, majd a programsorozat a Malom Közösségi Térben folytatódott.

T. K.