Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 21. kedd, Konstantin

Tombola a jótékonyság jegyében a Nyárbúcsúztató Fesztiválon a Bikás parkban!

Újbuda   |   2015, augusztus 26 - 16:21Nyomtatóbarát változatSend by email

A Budai Ciszterci Szent Imre Plébániatemplom számára szerveznek gyűjtést augusztus 29-én, a Bikás parkban megrendezésre kerülő Nyárbúcsúztató fesztiválon. Érdemes vásárolni, hiszen rengeteg értékes nyeremény vár az adakozókra!

Összesen több mint félmillió forint értékben, közel száz nyeremény várja majd a Nyárbúcsúztató fesztiválon tombolát vásárlókat. Az ajándékok között a gyerekeknek állatkerti belépők, játékok, könyv- és írószercsomagok, szüleiknek fittnessbelépők, szépségutalványok, az egész család számára pedig éttermi meghívások, színházjegyek és fagylaltkuponok állnak rendelkezésre.

A tombolák 500 forintos egységáron kaphatók 10:30 és 17:30 között. A tombolahúzás 18 órakor kezdődik majd a színpadon, ahol – a nyeremények nagy számára való tekintettel – csak a fődíjakat adják át. Minden további nyereményt az arra kijelölt sátorban lehet átvenni szombaton este 20 óráig, a bemutatott szelvény ellenében, vagy november 29-ével bezárólag a Szent Imre Plébánián előzetesen egyeztetett időpontban.

A tombolaárusításból befolyt összeget a Szent Imre Plébánia az „Idősek éve” jegyében kimondottan a senior korosztályra fordítja majd.

De nemcsak a tombolanyereményekért érdemes ellátogatni a Bikás parkba szombaton. Az egész család találhat magának kikapcsolódást - akár már a nap elején a Ringató foglalkozáson az információs sátorban, vagy a szokásos ugrálóvárakban, kézműves foglalkozásokon, rendvédelmi szervek foglalkozásain, ügyességi játékokon. Természetesen fergeteges színpadi műsorokkal is készülnek a szervezők! Ezeken kívül lesz óriás szappanbuborék-fújás, dinnyeevő-verseny, egész napos edzés és ételkóstoló. Valamint ingyenes masszázs várja azokat, akik a rengeteg program között egy kis felfrissülésre vágynak.