Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 24. szerda, György

Több posta nem üzemel Budapesten

Újbuda   |   2015, augusztus 18 - 12:47Nyomtatóbarát változatSend by email

Több postahivatal nem tudott kinyitni a fővárosban kedden reggel, mert beázásokat, áramszünetet okozott az előző esti felhőszakadás.

A kárelhárítás folyamatos, azonban jelenleg a fővárosban még 6 posta nem üzemel, helyettük a kijelölt posták várják az ügyfeleket - közölte Apáti-Tóth Kata, a Magyar Posta szóvivője. Szerinte még kedden kinyitnak a jelenleg zárva  tartó postahivatalok.
A Nyugati téri postán az utalványok, pénzküldemények, ajánlott és tértivevényes levelek átvétele az emeleten működik, s a posta kézbesítése is zavartalan, a hivatalhoz tartozó kézbesítési helyekre a kézbesítők rendben kimentek.
Közölte azt is, hogy a viharkárok miatt a Budapesten zárva tartó postákat és az azokhoz rendelt helyettesítő postákat az ügyfelek a www.posta.hu oldalon a hírek menü pont alatt nézhetik meg.
A Magyar Posta honlapja szerint a Nyugati téri posta részben üzemel, illetve zárva van a VII. kerületi Hársfa utcai posta, továbbá a József körút 37-39. szám alatti hivatal, a Múzeum körúti, az Andrássy út 53. szám alatti és a Hungária körút 50. számon található postahivatal.

MTI