Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 28. szerda, Elemér

Tikkadt Szöcske a Spin-Off Klubban

Újbuda   |   2018, november 19 - 15:11
Nyomtatóbarát változatSend by email

Telt házzal zajlott a Spin-Off Klub és a Corvinus Startup Corner közös marketing workshopja a B32 Galéria és Kultúrtérben.

A beszélgetést a Tikkadt Szöcske nevű kólaitalt forgalmazó cég alapító-ügyvezetője vezette. Neumann-Bódi Edit korábban évekig oktatott a Budapesti Corvinus Egyetemen, majd hosszú tervező és előkészítő munka eredményeként munkatársaival együtt létrehozta az italműhelyt. Munkájukhoz vegyészeti és marketing ismeretkere is szükség volt. A workshopon Neumann-Bódi Edit személyes tapasztalatait is felidézve adott tanácsokat arról, miként lehet beindítani egy vállalkozást, milyen út vezet az ötlettől a megvalósításig.
- Fontos, hogy a vállalkozók megosszák tapasztalataikat a jövő vállalkozóival – foglalta össze a találkozót Kerékgyártó Gábor, a Spin-Off Klub vezetője. Az önkormányzat vállalkozásfejlesztési tanácsnoka hozzátette, a hallgatóságot elsősorban az alternatív, költségkímélő marketing és a szolgáltatás megismertetésének lehetőségei foglalkoztatták. Az esemény az önkormányzat támogatásával zajlott a B32-ben.

T. K.