Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 28. szerda, Vencel

Szervereket kapott a Szent Imre Kórház

Újbuda   |   2014, szeptember 30 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Nagy teljesítményű szervereket ajándékozott az önkormányzat a Szent Imre Kórháznak. Az egészségügyi központ számára ez nagy segítség; Újbuda többször adományozott használt számítógépes eszközöket rászoruló intézményeknek.

Újbuda vezetője azért látogatott a minap Szent Imre Kórházba, hogy korszerű informatikai eszközöket (5 db modern HP RACK szervert) ajándékozzon az intézménynek. A kerület korábban többször is szervezett jótékonysági akciókat. Legutóbb az Országos Széchényi Könyvtárnak adományozott ötven számítógépet, monitort valamint szervereket az önkormányzat.

A Szent Imre Kórház vezetésének óriási segítséget jelent az adomány, mivel a kapott kiszolgálókkal az egészségügyi intézmény informatikai szolgáltatásainak teljesítménye és üzembiztonsága nagy mértékben növelhető.

T.D. - ÚjbudaTV

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda korelnökei  

Dobay Kálmánné

Az elmúlt hetekben több idős újbudai lakos ért el fontos mérföldkövet. Bakai-Nagy Zita alpolgármester személyesen köszöntötte a 95 éves Gréti nénit, aki még mindig nagy energiával készít babákat, valamint a 95 esztendős nyugalmazott fizikatanárt, Dobay Kálmánnét. Ihász Lajosné és Rauscher János pedig egyaránt a 90. életéve betöltését ünnepelte.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.