Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 17. szerda, Rudolf

Szeptemberben nyit a legek plázája

Újbuda   |   2021, július 1 - 07:55
Nyomtatóbarát változatSend by email

Javában zajlik Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztatóközpontjának kivitelezése, ahol az 55 000 négyzetméter bérbe adható kiskereskedelmi terület háromnegyede már bérlőre talált. Az Etele Plazát az okos-, digitális megoldások mellett a vadonatúj „Stay Safe” kezdeményezése keretében építi a Futureal, amelyet a globális egészségügyi vészhelyzetre válaszul indított el az ingatlanfejlesztő. A szeptemberi átadás előtt bejárásra invitálták a kerület vezetését.

Az épületben egyedülálló látvány tárul a belépők elé az elegáns előcsarnoknak, a divatmárkák folyosóinak, az attraktív belső rendezvénytérnek, valamint az éttermi szinthez közvetlenül kapcsolódó terasznak köszönhetően. Az ország első okosplázájában a tervek szerint 180 üzlethelyiség kap majd helyet, méretének köszönhetően a vezető divatmárkák minden eddiginél nagyobb számban és nagyobb alapterületen képviseltethetik magukat. A bevásárlóközpontban a divatüzletek mellett lesz élelmiszer-áruház, multiplex mozi, fitneszterem, gyerekjátszóház, valamint éttermek, kávézók és egyéb szolgáltatások széles köre is megtalálható majd. A létesítmény parkolójában közel 1300 hely fog rendelkezésre állni, saját, a legmagasabb technológiák szerint kialakított helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti meg a parkolást az üres férőhelyek feltüntetésével. Az applikáció a plázán belül is segít megtalálni a kiválasztott üzletet vagy szolgáltatást. A magyarországi bevásárlóközpontokban példátlanul tágasnak számító ételudvar elfoglalja a teljes harmadik emeletet; a flexibilis ültetési koncepciónak és a modern légtechnikai rendszernek hála minden korosztály kényelmesen és biztonságosan étkezhet.
Az Etele Plazát az ugyancsak a Futureal fejlesztésében megvalósuló Budapest ONE irodaparkkal közösen úgy tervezték meg, hogy Dél-Buda megújulásának üzleti és kereskedelmi hajtóerejévé váljon. Az Etele tér közvetlen közelében lévő bevásárlóközpont 2021 szeptemberében nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.