Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 20. szombat, Tivadar

Spin-Off Klub: a magyar bor helyzete

Újbuda   |   2016, április 22 - 11:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

Hol állnak a magyar borok a világpiaci térképen? Mire és hogyan kell építenünk azért, hogy jobb pozícióba kerüljenek a pincészeteink, és egyáltalán milyen marketingeszközöket kell latba vetni a sikerhez? Ezeket a kérdéseket feszegették az április 18-i Spin-Off Klubon, ahol a meghívott vendég Laposa Bence, a Laposa Borbirtok képviselője volt.

A Laposa és a Bazaltbor márkanév már 2000-től ismert és elismert brand a magyar borpiacon. Az elmúlt 10 évben a birtokot folyamatosan fejlesztették, a kiváló minőségnek és vendégszeretetnek köszönhetően, sokan ismerik és kedvelik a család által készített borokat. Italaik népszerűségét tiszta, ásványos, a bazalthegyek minden szépségét bemutató jellege adja.
A Laposa család fontosnak tartja a hagyományok megőrzését, ugyanakkor fiatalos lendülettel áll a szőlőtermesztéshez, borkészítéshez. Úgy vélik, a fejlődéshez elengedhetetlen az ősök tisztelete, ugyanakkor megfelelő újításokra, szaktudásra van szükség és olyan értékteremtésre, amelyre a következő generációk is építhetnek. Az eseményt egy borkóstolóval zárták.

K. A.