Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 19. vasárnap, Ivó, Milán

Soltvadkerten lesz az Eleven Tábor

Újbuda   |   2018, május 24 - 10:37
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Eleven Tábort június 25. és július 1. között rendezik meg Soltvadkerten, 86 gyerek és 14 pedagógus részvételével. Az önkormányzat által támogatott táborban olyan 10–12 éves kerületi lakosok vehetnek részt, akiknek a családja nem tudná finanszírozni a nyaralást.

A Soltvadkertre szervezett táborok évek óta rendkívül sikeresek, tavaly a szülők és gyerekek is kedves szavakkal köszönték meg a szervezőknek az ott töltött időt. Az egyik diák például ezt írta: „Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük Önnek és valamennyi munkatársának a megvalósításhoz nyújtott segítséget.” Más levelekben ez állt: „Nekem a diszkó és a hangulat tetszett, és jó barátnőket szereztem.” „Nagyon tetszett, hogy elmentünk strandolni, szeretek fürdeni. A diszkó is király volt. Szeretem a természetet, nagyon jó volt a természetismeret-foglalkozás, sok újat tanultam.”
A táborozókra ezúttal is sok élmény vár, lesz szegedi kirándulás, lovas kocsikázás, csoportos játék, aquapark, sport- és kézműves foglalkozás, strandolás és gokartozás. A közeli Tavirózsa Családi Fitness és Kalandparkban különleges játszóeszközök is vannak: integrált játéktorony, kötélpályák, minicsúszda, integrált játéklugas. A Vadkerti-tó körüli tanösvény és kilátó látványos és élményekben gazdag kirándulással kecsegtet. A sétány mellett pihenőpadok, sütögető helyek teszik kellemessé a szabadidő eltöltését, a tó körüli növény- és állatvilág megismerése mellett.

Újbuda