Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 17. szerda, Rudolf

Segíti a bölcsi- és oviválasztást a gazdagréti börze

Újbuda   |   2017, április 10 - 11:38
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbuda magán- és alapítványi intézményei mutatkoztak be a kisgyermekes családoknak a Gazdagréti Közösségi Házban április 9-én.

Május elején dönteniük kell a szülőknek arról, hogy járjon-e gyermekük bölcsődébe, illetve hova menjen ősztől óvodába. A bölcsi- és óvodaválasztást segíti a Gazdagréti Közösségi Házban tartott újbudai bölcsi és ovi börze, amelyen a kerületi magán- és alapítványi intézményei mutatkoztak be. Az eseményen régebbi és most induló vállalkozások is standot állítottak, így a szülők összesen kilenc intézményről, azok pedagógiai módszereiről, körülményeiről érdeklődhettek óvodapedagógusoktól és intézményvezetőktől. Ott volt a Sashegy Óvoda, a Kamaraerdei Kerekerdő Óvoda, az Egérkirály Művészeti Óvoda és a Csodakert Óvoda, bölcsik közül pedig a Csibebölcsibe Családi Napközi, a Happy Garden Daycare Családi Bölcsőde, a Mosolysziget és a Zum Zum Bölcsőde képviselője.

A börze sok szülőnek megkönnyítette a választást, elég volt pár órát rászánni arra, hogy több óvodát, bölcsődét megismerjenek. A gyerekek sem unatkoztak, őket rajzprogramokkal, játékkal, ugrálóvárral és finomságokkal várták.

D. B. S.