Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 6. szerda, Miklós

Remek volt a hangulat az Ezerjó Fesztiválon

Újbuda   |   2019, október 9 - 11:48
Nyomtatóbarát változatSend by email

Nyolcadik alkalommal rendeztek Ezerjó Fesztivált Kelenvölgyben, a szüreti rendezvényen kicsik és nagyok egyaránt részt vettek október első hétvégéjén. A közösségi ház színházteremben színpadi programok, az udvaron főzőversenyt volt, a felnőtteket bor- és mustkóstolás, a gyerekeket játszóház, arcfestés és kézműves foglalkozás várta.

A nyolcadik alkalommal megrendezett Kelenvölgyi Ezerjó Fesztivál idén is tartalmas, vidám szórakozást kínált minden korosztálynak. A szőlő, a bor és a szüret ünnepén a nagyok boros ételek főzőversenyén indulhattak, finom borokat kóstolhattak, a kisebbek egész nap játszhattak. A színpadon egymást érték a zenés, táncos előadások, és idén is volt látványos lovaskocsis, huszáros felvonulás Kelenvölgy utcáin. Hoffmann Tamás polgármester kifejtette, az újbudaiaknak az eső ellenére is fontosak a közösségi programok, amelyekhez az önkormányzat továbbra is helyszínt biztosít és megszervezik azokat.

A főzőversenyen olyan ízletes ételek készültek, hogy a zsűri úgy döntött, mind a hét induló csapat ajándékot érdemel. A jók közül a legjobb a Zsurlófiúk csapata volt. Délutánra a nap is kisütött és azok sem áztak el, akik részt vettek a lovas huszárokkal kísért szüreti felvonuláson.

T.E.