Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 8. hétfő, László

Piacon kötelező a szájmaszk viselése

Újbuda   |   2020, április 18 - 05:50
Nyomtatóbarát változatSend by email

.

Az újbudai piacok területén szájmaszk nélkül sem árusok, sem vevők nem tartózkodhatnak, amit a helyszínen ezzel megbízott kollégák ellenőriznek. Kérjük, már az otthonuk elhagyásakor fokozottan figyeljenek arra, hogy magukhoz vegyék, illetve felvegyék a maszkjukat. A maszk kötelező viselése korosztálytól függetlenül mindenkire vonatkozik.

A piacon továbbra is fokozottan figyelni kell a 2 méteres távolságtartásra, ahogy arra is, hogy csak azt a terméket fogják meg, amit meg kívánnak vásárolni.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.