Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 2. vasárnap, Petra

PÁLYÁZAT: "TámogatLak" roma fiatalok hajléktalanná válása megelőzésére – HATÁRIDŐ MÓDOSÍTÁS

Újbuda   |   2021, március 4 - 11:15
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Budapest Esély Nonprofit Kft. a Fővárosi Önkormányzat finanszírozásával "TámogaLak" címmel pályázatot hirdet roma fiatalok hajléktalanná válása megelőzésére.

A projekt célja a budapesti roma identitású, szociális hátrányaiknál fogva veszélyeztetett fiatalok számára olyan többlettámogatás biztosítása, amelynek segítségével javul foglalkoztathatóságuk, stabilizálódik lakhatásuk, nő a társadalmi integrációra való esélyük.
A pályázati feltételekről, a pályázat benyújtásának módjáról a az alábbi linkre kattintva tájékozódhat.
A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a jelentkezési határidő 2 héttel meghosszabbításra került. Új határidő: 2021. március 31.
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Itt az ősz, itt a nátha  

Egy hét bölcsőde vagy óvoda, majd két hét otthon betegen. A kisgyermekek ősszel egyik vírust kapják el a másik után, miután természetes ellenálló képességük nyáron, közösségi érintkezés híján, meggyengül. A gyakori megfázásokat azonban meg lehet előzni.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.