Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 9. kedd, Emőd

Összefogtunk, segítünk

Újbuda   |   2020, december 16 - 12:59
Nyomtatóbarát változatSend by email

A koronavírus-járvány miatt sajnos az idei nagycsaládosok karácsonya rendezvény elmaradt. Az önkormányzat igyekezett azonban a jelen körülmények között is egy kis melegséget, ünnnepi hangulatot vinni az újbudai családok életébe.

Kerületi cégek támogatásával több mint 5 millió forint gyűlt össze, melyből 133 család 278 gyermekének személyre szabott ajándékokat vásárolt az önkormányzat, további családoknak pedig anyagi segítséget nyújt a karácsony méltó megünnepléséhez. Így összesen 500 család 1500 gyermekének tudtunk idén segíteni.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.