Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 21. vasárnap, Dániel, Daniella

Online kulturális tartalmak járvány idején

Újbuda   |   2020, március 18 - 10:56
Nyomtatóbarát változatSend by email

A B32 Galéria és Kultúrtér, a Karinthy Szalon és a közösségi házak is, alkalmazkodva a járványhelyzethez, március 16-tól bizonytalan ideig bezártak, de a B32 Facebook oldalán számos kulturális esemény megtekinthető online. https://www.facebook.com/B32kulturter/

Koronavírus-járvány idején sem marad kultúra nélkül a közönség, a B32 Galéria és Kultúrtér közösségi oldalán folyamatosak az online tartalmak. Színházi közvetítésekkel, virtuális tárlatvezetésekkel és tematikus programokkal jelentkeznek a B32 Facebook oldalán.

Az első előadás Varga Ádám Túlélő című előadása volt, miután a színművész rendelkezésre bocsátotta a darab SZFE diplomaelőadását, amit a meghirdetett időpontban streamként lehetett megnézni.

A következő tartalom a Nézőművészeti Kft. előadása lesz A kézmosás fontosságáról március 19-én 19 órakor Katona László és Molnár Gusztáv szereplésével, Scherer Péter rendezésében.

Az előadások végével a stream nem lesz tovább elérhető, de későbbi időpontban mindent megismételnek. A felkerülő kulturális programokról folyamatos a tájékoztatás a B32 közösségi oldalán.

Az elmaradó programokra szóló jegyek visszaváltására lehetőség van, de a B32 is csatlakozott a #neváltsvisszajegyet kezdeményezéshez, ami annyit jelent, hogy a nem(!) visszaváltott jegyekből befolyt összegből támogatja a társulatokat és a fellépő művészeket.

Bővebben az akcióról: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3078786168818979

Amennyiben mégis szeretné a jegyét visszaváltani, az előadás kezdéséig van erre lehetősége.

- Helyszíni vásárlás esetén jegypénztárban, a jegy bemutatásával (csak ügyeleti rendszer van!).
- Online vásárlás esetén telefonon (06 1 787 00 39) vagy e-mailben (b32@ujbuda.hu) adja meg: milyen néven vásárolt, milyen e-mail címet adott meg vásárláskor és kell még a visszaváltandó jegyek vonalkódja.

A Lemezjátszó program esetében a megváltott jegyek egy későbbi alkalomra érvényesek. Ha valaki vissza akarja váltani, akkor a fentiek szerint azt is megteheti.