Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 27. hétfő, László

Nyomáscsökkenés és vízzavarosodás Újbudán

Újbuda   |   2015, április 27 - 17:33
Nyomtatóbarát változatSend by email

Hálózattisztítási munkálatokat végez hétfő és kedd éjszaka Újbudán a Fővárosi Vízművek Zrt.

A Fővárosi Vízművek Zrt. értesíti a fogyasztókat, hogy hálózattisztítási munkálatok miatt április 27-én 20 órától április 28-án 06 óráig, valamint április 28-án 20 órától április 29-én 06 óráig szintén a XI. kerületben nyomáscsökkenés és vízzavarosodás várható.

A magasabb épületek felső szintjein vízhiány is előfordulhat. Az üzemi beavatkozás miatt felzavarosodott víz vas-mangán oxidokat tartalmaz, a víz az ülepítés után felhasználható.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kiteljesedés plakátokon  

Karinthy Márton – Karinthytok; Harcsa Veronika – Kassák-koncert; Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Oltai Kata – Formabontók. Az elmúlt több mint öt évben egyebek közt ezekhez a XI. kerület kulturális helyszínein bemutatott előadásokhoz készített plakátokat Kollányi Julianna, az Újbuda újság tördelője és tervezőgrafikusa.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.