Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 22. hétfő, Csilla, Noémi

Nordic walking a Gellért-hegyen

Újbuda   |   2017, május 22 - 17:04
Nyomtatóbarát változatSend by email

Rövid nordic walking túrát szervez a Gellért-hegyen a Finn Nagykövetség május 28-án, vasárnap délután 2 órakor. Részvételi szándékot és a bot igénylést május 25-ig kell jelezni.

Nordic walking rajongó vagy? Netán régóta a szekrényben porosodnak a botjaid? Mit szólnál egy rövid nordic walking túrához a Gellért-hegyen? Esetleg azt sem tudod, mi fán terem a nordic walking?

Bármi is legyen a helyzet, itt a helyed a Finn Nagykövetségen május 28-án, vasárnap délután 2 órakor! A nagykövetség és a Magyar Szabadidő sport Szövetség által szervezett sportrendezvény a “ 100 km a százéves Finnország tiszteletére” nevet viselő kihívás nyitó alkalma is egyben.

A szövetség szakavatott edző i megmutatják a botok használatát – aztán indulhat is a túra! Ne tartson vissza, ha nincs, botod, tudunk kölcsön adni. Csak egy pár kényelmes cipőre lesz szükséged! Mivel a résztvevőkről csoportkép is készül, kérjük, hogy az egységes hatás érdekében fehér pólóban és lehető leg kék nadrágban érkezz.

Részvételi szándékodat csütörtökig, május 25-ig jelezd a dora.peregi@formin.fi címen, külön feltüntetve, ha botot is igényelsz.

Hívd a barátaidat is! Sportoljunk „Együtt” – az ünnepi év mottója szellemében.