Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 19. vasárnap, Ivó, Milán

Nagytakarítás a Kerület Napján

Újbuda   |   2020, november 14 - 10:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az újbudai őszi nagytakarítás keretében 2020. november 11-én, a Kerület Napján nagytakarítást szervezett az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. a FŐKERT Nonprofit Zrt. és az FKF Nonprofit Zrt. partneri együttműködésével a Móricz Zsigmond körtéren és környékén.

A FŐKERT Nonprofit Zrt. 10 fővel vett részt a munkálatokban. Elsősorban a gyepfelületek takarítását, kaszálását, a kaszálék és lomb  összegyűjtését végezték, megkapálták, összetakarították a cserjék körüli területet, a virágágyakat, fahelyeket.
Az FKF Nonprofit Zrt. 8 munkatársa elsősorban a kommunális hulladékgyűjtő edények ürítését, a darabos szemét és a falevelek  összeszedését, valamint 3 db kommunális járdaseprővel a Móricz Zsigmond körtér burkolatának takarítását végezte el.
Az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. pedig 45 fővel a darabos szemét és a falevelek összeszedését, a Móricz Zsigmond körtér és környezetének takarítását elektromos járdaseprővel, kézi járdaseprővel és gyommentesítő géppel, valamint egy elektromos platós teherautóval a hulladék elszállítását végezte el.