Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 20. csütörtök, Rafael

Nagycsaládosok karácsonyoztak Gazdagréten

Újbuda   |   2016, december 19 - 14:03
Nyomtatóbarát változatSend by email

Húsz éve minden esztendőben megtartják a nagycsaládosok karácsonyát a Gazdagréti-Csíkihegyek Általános Iskolában. Idén a program december 16-á, amelyre mintegy 600 három vagy többgyerekes újbudai családot hívtak meg.

Győrffyné Molnár Ilona, az Újbudai Önkormányzat Humánszolgálati Igazgatóság igazgatója elmondta, a nagycsaládosokat minden évben támogatja az önkormányzat, idén is gyerekeik után kapták meg a karácsonyi segítséget. Szerinte azonban ez a gesztus önmagában személytelen, ezért is szervezik meg évről évre a nagycsaládosok karácsonyát.

A Gazdagréti-Csíkihegyek Általános Iskola tornatermében a Kaláka együttes koncertezett, a színházteremben bábszínházzal szórakoztatták a gyerekeket, az ebédlőben pedig minden korosztály saját kezűleg készíthetett ajándékot, karácsonyfadíszt.

A program legizgalmasabb része a tombola volt, az ajándékokat Molnár László alpolgármester osztotta ki. Az önkormányzatnak, a támogató vállalatoknak és magánszemélyek felajánlásának köszönhetően senki nem ment haza üres kézzel.

H. S.

A támogatók listája elérhető itt.

Fájlok: