Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 26. hétfő, Edina

Nagy karácsonyi gála nagycsaládosoknak

Újbuda   |   2017, december 18 - 11:46
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbuda Önkormányzata idén is megszervezte a több mint húszéves múltra visszatekintő Nagycsaládosok Karácsonyát a kerületben élő három-nyolc gyerekes családoknak, akiknek nagyobb terhet jelent a gyermekekről való gondoskodás. Újbudán hatszáz ilyen család él. A rendezvényt a Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolában tartották.

Az iskola bejáratánál a Mikulás és a rénszarvas mellett Király Nóra alpolgármester köszöntötte az érkezőket december 15-én. A tornateremben Hoffmann Tamás polgármester üdvözölte a több száz résztvevőt, majd következett az est fő attrakciója, a 100 Folk Celsius együttes fellépése. A nagycsaládosok karácsonyát már a délután folyamán is színes és kreatív programok tarkították. Volt bűvész, zsonglőr és bábszínház, az ebédlőben pedig különleges karácsonyfadíszeket készíthettek a legkisebbek.– Újbuda kiemelten támogatja a sok gyereket vállaló családokat, hiszen a kerületnek is az az érdeke, hogy minél több gyermek szülessen – mondta lapunknak Hoffmann Tamás. Hozzátette: igyekeznek a legjobb nevelést lehetővé tenni a gyerekek számára, és szeretnék, hogy mindenki jó körülmények között nőjön fel.

A karácsonyi rendezvény az önkormányzat fontos gesztusa azoknak, akik mernek nagycsaládban gondolkodni. Több kerületi cég, illetve szervezet is támogatja az ünnepséget, az ő hozzájárulásuknak is köszönhető, hogy ilyenkor a tombolán rengeteg szép és értékes meglepetés várja a kicsiket.Bruckner László, az iskola igazgatója büszkén mondta, hogy az eseményen minden évben sokat segítenek az intézmény pedagógusai és dolgozói. Ők fogadják a vendégeket, osztják ki a tombolajegyeket, közreműködnek a ruhatárban, valamint a kézműves foglalkozáson is.

A 2017. ÉVI NAGYCSALÁDOSOK KARÁCSONYÁNAK TÁMOGATÓI

77 Elektronika Kft.

Allee Bevásárlóközpont

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XI. kerületi tagcsoportja

Cordia Management Szolgáltató Kft.

Tata Consultancy Services

InfoGroup Cégcsoport

FŐTÁV Zrt.

Futureal Management Szolgáltató Kft.

Helen Taylor Kft.

Ivanics Kft.

M-Katka Kft.

T-Systems Magyarország Zrt.

Humánerőforrás MOL-csapat

Pannon Park Forest Kft.

Vakvarjú Vendéglő, Buda

Petrányi-Autó Kereskedelmi Kft.

Régió Játékkereskedelmi Kft.

Trófea Grill Restaurant Checkers Kft.

Caola-Alfa Kereskedelmi Zrt.

 

 

 

 

D. B. S.