Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 24. péntek, Gábor, Karina

Minden segítség számít

Újbuda   |   2020, április 6 - 14:15
Nyomtatóbarát változatSend by email

.

Sokfélék vagyunk mi Újbudán lakók: gyermekek, felnőttek és idősek. Vannak, akik generációk óta itt élnek és vannak, akik új beköltözőként most telepedtek le. Megint mások ide járnak dolgozni vagy éppen itt alapítottak céget. De egyben biztosan egyformák vagyunk: azért választottuk ezt a kerületet, mert hisszük, hogy itt megtalálhatjuk álmainkat.

A város lüktetését nem az épületek, utcák összessége adja, hanem a benne élők közössége. A cselekvés, az odafordulás, az együttműködés jelzi egy közösség erejét, melyre most, a koronavírus-járvány idején mindennél nagyobb szükség van. Most van itt az ideje annak, hogy ezt az erőt megmutassuk.

Kérjük, lehetőségeikhez mérten segítsenek nekünk ebben a küzdelemben. Az adományokat a VICUS XI. Közalapítvány számlájára várjuk: OTP Bank 11711034-20084376.

A felajánlásokat a járvány elleni védekezésre, védőfelszerelések beszerzésére, a rászorulók támogatására fordítjuk, melyről rendszeresen beszámolunk és elszámolunk.

Köszönetünket igyekszünk kifejezni azzal is, hogy az adományozók nevét – amennyiben engedélyt adnak rá - egy külön oldalon is feltüntetjük.