Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 22. szerda, Júlia, Rita

Megvan ki bonyolítja a Kopaszi-gátra tervezett BudaPart irodáinak bérbeadását

Újbuda   |   2016, november 10 - 16:03Nyomtatóbarát változatSend by email

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó és az Eston International irodabérbeadási csapatai kapták meg Budapest legújabb és legnagyobb vegyes felhasználású fejlesztésének bérbeadását, mely Budapest XI., dél-budai kerületében található. A két ügynökség kizárólagos partnerként dolgozik majd együtt a BudaPart irodaépületeinek bérbeadásán.

A BudaPart a Lágymányosi öbölben, a Kopaszi gátat magába foglaló csodálatos területén épül, közvetlenül a Duna partján. A projekt teljes kiépítésekor összesen 300 000 négyzetméter irodát, fázisonként 200 lakást és kiegészítő/támogató kiskereskedelmi területeket foglal majd magában. A fejlesztő több irodaház terveinek véglegesítésén dolgozik, az első irodaépületeket várhatóan már 2018-ban átadják.
Árendás Gergely, a Property Market ügyvezető igazgatója elmondta: Nagyon örülünk, hogy a Cushman & Wakefield és az Eston International tanácsadókkal dolgozhatunk az épületen. A közkedvelt dél- budai iroda alpiacon található BudaPart fejlesztés lokációja egyedülálló a vízpart közelsége miatt is. A több ütemben, kiemelkedő minőségben megvalósuló, dunai panorámás irodaépületek által övezett terület lakóingatlanjai és a kikapcsolódást már most is biztosító infrastruktúra vonzó életteret kínál a leendő bérlők munkavállalói számára.
Pados Gergely, a Cushman & Wakefield magyarországi vezetője hozzátette: a projekt elkészültével a BudaPart megduplázza majd a dél-budai alpiac irodaállományát, melyre nagy szükség van, hiszen a kihasználatlanság 19 éve nem volt ilyen alacsony 4,7 százalék, s a kereslet továbbra is fokozatosan emelkedik. A BudaPart teljesen felszámolja majd ezt az 54 hektárnyi jelenleg részben kihasználatlan területet és egy dinamikus, népszerű városnegyedet hoz létre. Biztosak vagyunk benne, hogy piaci ismereteink és szakmaiságunk segítségével gyorsan feltöltjük majd bérlőkkel ezt az egyedülálló fejlesztést.
Salamon Adorján, az Eston International vezérigazgatója hozzátette: a BudaPart projekt nemcsak Budapest nagyszabású fejlesztése, de ismerve a Property Market célkitűzését az épület műszaki specifikációját és a design-t illetően, páratlan irodamegoldást kínál a bérlők igényeire.

Újbuda