Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 23. kedd, Béla

Megkezdődött az Elite Park építése

Újbuda   |   2017, május 16 - 15:32Nyomtatóbarát változatSend by email

Időkapszula elhelyezésével indult a Budafoki út mellé tervezett legnagyobb lakópark beruházás, az Elite Park építése. A Barázda utcában ezzel elkezdődött egy új, modern városrész kialakítása.

Alapkő helyett időkapszula elhelyezésével indult az Elite lakópark építése a Barázda utcában. A beruházás során összesen 706 lakás készül három ütemben, elsőként 268 lakást adnak át 2018 végén. Hoffmann Tamás polgármester elmondta, egyre több lakópark létesül a kerületben, ami azt igazolja, hogy Újbuda fejlődik és népszerű az otthont keresők körében. Úgy véli, a családosok szívesen költöznének a városrészbe, ezért a lakóparkokat is igényeik alapján alakítják ki.

Jákob Zoltán beruházó az Elite Parkban a modern ingatlanfejlesztést ötvözi a hazai piaci igényekkel. A Budafoki út - Barázda utca - Szerémi út - Galvani utca által határolt lakóparkban lesznek kisebb és nagyobb méretű lakások, valamint luxus penthouse-ok is. A lakások ára négyzetméterenként 520-550 ezer forint között alakul, kivéve a fajlagosan drágább penthouse-okat és garzonokat. Az értékesítést a Balla Ingatlanirodák végzik, az előértékesítés már zajlik. Az Elite Park idén elnyerte az ingatlan.com és iroda.hu által hetedik alkalommal megszervezett “Év Tervezett Lakó Projektje” címet.

Újbuda