Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 6. csütörtök, Brúnó, Renáta

Közös munkáltatói fórum a BKIK-val

Újbuda   |   2019, december 12 - 10:52
Nyomtatóbarát változatSend by email

Tizenegyedik alkalommal tartottak munkáltatói fórumot a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) székházában az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft., Budapest Főváros Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, Újbuda Önkormányzata, a BKIK, a BKIK Kézműves Tagozata, valamint a BKIK XI. kerületi tagcsoportjának együttműködésében.

A december 5-én megrendezett fórumra nagy létszámban érkeztek érdeklődők kis-, közép- és nagyvállalkozásoktól, akik a program szakmai előadásainak köszönhetően alapjaiban ismerhették meg a sikeres és hatékony vállalkozás működtetését. Teljes betekintést nyertek a legkedvezőbb mikrovállalkozói hitellehetőségekbe, a jövőre várható munkaügyi ellenőrzések menetébe, valamint megismerhették a VEKOP-8.1.1-15-2015-0001 Út a munkaerőpiacra kiemelt projektet, amely hidat képez a munkáltatók és a munkavállalók között.

Újbuda Prizma

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.