Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 4. hétfő, Ulrik

Közös élményeket vár az Élményalap

Újbuda   |   2015, július 2 - 12:42
Nyomtatóbarát változatSend by email

Elindult az Élményalap-program, amelyben a KÖZösség Dél-Budáért Civil Társaság is részt vállalt. A szervezők „élmény” jellegű felajánlásokat várnak.

Újra megnyílt az Élményalap-program, amelynek lényege a fogyatékos emberek élményszerzésének támogatása, a közösségekben rejlő segítő szándék felkeltése, a társadalmi elfogadás és befogadás, valamint az egymásról szerzett közös tapasztalatok elősegítése. Ehhez várnak pénz nélküli felajánlásokat a szervezők. Ilyen lehet például egy közös túra, egy koncertélmény, egy jógaóra, de lehet pecázás, csónakázás és megannyi más dolog. A programban a KÖZösség Dél-Budáért Civil Társaság is részt vállalt és július 31-ig várja a felajánlásokat.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Zöldítésben kiválóra vizsgázott az Allee a BREEAM minősítésén  

Az Allee már évek óta tudatosan alakítja egyre zöldebbé az épületét, illetve annak működését, és most a világ vezető fenntarthatóság-vizsgálati módszere (BREEAM) alapján végrehajtott minősítési eljárás szerint is kiválóan teljesített ezen a területen és elsőként nyerte el a magyarországi bevásárlóközpontok közül a legmagasabb, Outstanding Building Management és Excellent Asset Performance minősítést.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.