Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 22. hétfő, Magdolna

Koncertek, közösségi falatozás és workshopok a Gárdonyi Pikniken

Újbuda   |   2017, május 31 - 12:37
Nyomtatóbarát változatSend by email

Kétnapos minifesztiválnak ad helyet június 8-án és 15-én Gárdonyi tér. A Gárdonyi Piknik koncertekkel, workshopokkal várja az érdeklődőket, az ingyenes fesztivál célja a közösségépítés és a környék népszerűsítése.

A Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti Gárdonyi térre szervezi a kétnapos minifesztivált a B32 Galéria és Kultúrtér június második és harmadik csütörtökjén. A pikniken hangsúlyos szerepet kap a muzsika: június 8-án a Blahalouisianából Barbi és Jancsó duózik, utánuk Szeder lép fel, június 15-én Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, majd Petruska koncertezik.

Az I. Gárdonyi Piknik egy közösségformáló kezdeményezés, melynek célja, hogy kialakuljon egy aktív, kulturális élettér. A piknik jelszava a #nekemanyár, és ezzel a felirattal lehet majd találkozni azon az interaktív falon, amelyre mindenki egy-egy színes körbe írhatja kedvenc nyári emlékét, tervét, vágyát. Ez a közös műalkotás bekerül a B32 Galéria és Kultúrtér előterébe, lenyomataként az I. Gárdonyi Pikniknek és annak az alapvetésnek, hogy minden közteret közösségi módon úgy használhatunk és alakíthatunk, ahogy mi szeretnénk.