Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 2. vasárnap, Áron

Kitüntetés az év legjobb tanulóinak

Újbuda   |   2014, június 16 - 14:47
Nyomtatóbarát változatSend by email
Átadták az "„Iskola legjobb tanulója" elismerő okleveleket az idei tanév legeredményesebb kerületi diákjainak június 12-én. A ünnepségre minden kerületi iskolából érkeztek iskolások az önkormányzat dísztermébe.

Újbuda Önkormányzata minden évben elismeri a kiváló teljesítményt, megjutalmazza a legeredményesebb, legtehetségesebb diákokat. Ezúttal a tanév legjobb tanulói kaptak kerületi oklevelet. A kitüntetés megítélésekor nemcsak a tanulmányi- és verseny eredmény számított, hanem a sportteljesítmény, az adott közösség életében való szerepvállalás is fontos szempont volt. A tanulók kiválasztásában az iskola mellett, a szülői munkaközösség is szerepet vállalt.

Hoffmann Tamás, polgármester a díjátadón arról beszélt: fontos, hogy a közösségért végzett munka folyamatos legyen és életformává váljon. A későbbiekben ezek a fiatalok lehetnek majd a társadalom vezető személyiségei - tette hozzá.

Az ünnepségen Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár is részt vett, aki szerint bátorítani kell a tehetségeket és kiválóságokat, hogy a jövő nemzedékei jobbak legyenek, jobb világot építsenek, mint elődeik. - A minőségi közösség felépítésében pedig a jellem ápolása az egyik legfontosabb - mondta.

HL