Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 21. vasárnap, Dániel, Daniella

Kézműves programok és vásár a B32-ben

Újbuda   |   2016, december 12 - 12:43
Nyomtatóbarát változatSend by email

Tizenhét árus várta a kicsiket és nagyokat a B32 Galéria és Kultúrtérben tartott Adventi Mese Design Marketen december 10-én. A program a „Hol nem volt” című könyvillusztráció kiállításhoz is kapcsolódott.

Karácsonyi díszeket, saját készítésű ékszereket, festett dísztárgyak egyaránt lehetett vásárolni a B32-ben múlt hétvégén megrendezett Adventi Mese Design Marketen. A vásárhoz workshopok is kapcsolódtak, a kézműves foglalkozásokon egészen egyedi darabokat készíthettek az érdeklődők.

A gyerekeknek szólt Scherer Péter felolvasó színháza, ahol a Jászai Mari-díjas színész Czigány Zoltán „Csoda és kósza” című könyvéből olvasott fel részleteket. A színész szerint napjainkban, az animáció korában is fontos szerepük van a mesekönyveknek, a felolvasott meséknek. Az adventi programot Borbáth Péter Sündör és Niru meseregénye alapján készült bábelőadás tette még színesebbé.

Az elsősorban gyerekeket megszólító egész napos program a „Hol nem volt” című könyvillusztráció kiállításhoz is kapcsolódott, a tárlat 2017. január 13-ig látogatható.

H. S.