Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 2. szombat, Lujza

Kedvezményes üdülésre pályázhatnak a nagycsaládosok

Újbuda   |   2016, november 17 - 15:12
Nyomtatóbarát változatSend by email

A szociális üdültetési rendszer, az Erzsébet-program ismét kedvezményes üdülési lehetőséget kínál nyugdíjasoknak, fogyatékossággal élőknek és nagycsaládosoknak. A pályázatok nyertesei az üdülési támogatást 2018 év végéig használhatják fel a programmal együttműködő szálláshelyeken, előzetes szállásfoglalást követően.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány szociális üdülési pályázataira nyugdíjasok, a fogyatékossággal élők és a nagycsaládosok jelentkezhetnek. A nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők november 25-ig, a nagycsaládosok december 1-30. között pályázhatnak. Pályázatot benyújtani a korábbi évek gyakorlata szerint kizárólag elektronikusan, a www.erzsebetprogram.hu oldalon lehet, érvényes regisztrációt követően. A pályázatnyertesek a támogatást előzetes szállásfoglalást követően, 2018 év végéig használhatják fel a honlapon felsorolt, az adott pályázathoz hozzárendelt szálláshelyeken.

- Remélem, minél több újbudaihoz eljutnak ezek a kormány által felkínált lehetőségek, melynek köszönhetően a nagycsaládosok pályázhatnak üdülésre. A program nemzetközi összehasonlításban is rendkívül sikeres, várakozásainknál is több embert ér el. A pályázatokat ötödik éve hirdetjük meg, melynek révén mintegy 600 ezer ember üdülhetett eddig, a résztvevők csaknem fele pedig 18 éven aluli gyermek volt. Az idei cél az, hogy 2017-ben legalább negyedmillióan részesülhessenek a lehetőségből és legyenek gazdagabbak egy családi nyaralás élményével - mondta Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője.

Újbuda