Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 25. csütörtök, Márk

Karácsonyoztak a Gazdagréti idősek

Újbuda   |   2014, december 17 - 12:42
Nyomtatóbarát változatSend by email

Karácsonyi összejövetelt tartott december 15-én a Gazdagréti Idősek Klubja. Az esemény a nemrég kinevezett, új klubvezető szervezésében zajlott.

A Gazdagréti Idősek Klubja tagjai izgalommal és szeretettel készültek az idei közös ünnepre, odaadással vették ki a részüket a karácsonyi díszítésben.

- Mindenki ünneplőbe öltözött, lelkét is felkészítette, hogy megtisztelje az együttlétet – mondta Kőszegi Judit, a Klub újonnan kinevezett vezetője. Hozzátette, nagy öröm számára, hogy szeretettel és nyitottan fogadták, tapasztalata szerint a klubtagok széleskörű műveltséggel rendelkeznek és igen aktívak. Fontosnak tartja, hogy a tagok jól érezzék magukat, kimozduljanak a magányosságból, közösségben éljenek, tervezi a klubtagság bővítését és megkezdte a programigények felmérését.

Az ünnepi műsoron verseket és dalokat hallgattak, valamint az egyik tag novelláját is felolvasták. Az ünnepségen részt vett Hoffmann Tamás polgármester, Kerékgyártó Gábor kabinetvezető és Szepesfalvyné Magassy Márta, az Újbudai Szociális Szolgálat intézményvezetője is.

H.L.