Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 25. csütörtök, Márk

Jutalmat kaptak az újbudai tűzoltók

Újbuda   |   2018, november 13 - 15:07
Nyomtatóbarát változatSend by email

Parancsnoki döntés alapján jutalmat kaptak a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság legjobban teljesítő munkatársai. Hoffmann Tamás polgármester tizenhárom tűzoltót jutalmazott, majd a Dél-Budai Katasztrófavédelmi Kirendeltségének vezetőivel megtekintette az elmúlt időszakban önkormányzati támogatásból megújult helyiségeket, berendezéseket, gépeket és kiállítóteret.

 

A kiemelkedően teljesítő tizenhárom tűzoltó Széchenyi Pihenő Kártyára kapott jutalmat. Hoffmann Tamás megköszönte helytállásukat és bízik abban, hogy a Dél-Budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség szakemberei ezt követően is lelkiismeretesen végzik kiemelten fontos szolgálatukat.

Az elmúlt időszakban önkormányzati támogatásból újult meg a katasztrófavédelem eszközparkja és a munkakörülmények is javultak. Klímaberendezést szereltek fel például az ügyfélszolgálati helyiségben, olyan szerszámokat és gépeket vásároltak, amelyek hatékonyabbá teszik a katasztrófavédelmi munkát, továbbá egy fecskendőt is felújítottak. Ezek mellett kibővült és megújult a kirendeltség múltját és eredményeit bemutató földszinti kiállítótér is.

D. B. S.