Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 24. szombat, Mátyás

Jutalmat kaptak az újbudai rendőrök

Újbuda   |   2018, október 26 - 11:21
Nyomtatóbarát változatSend by email

Október 24-én elsőként Jáger István, a kerület rendőrkapitánya üdvözölte a díjazásra kijelölt munkatársakat, majd Hoffmann Tamás polgármester köszönte meg az elmúlt időszakban végzett kiemelkedő teljesítményüket.

Hoffmann Tamás polgármester megköszönte Újbuda rendőreinek, hogy rendfenntartói és bűnmegelőzési feladatokon túl több helyi rendezvényen is részt vettek, ahol megismertették a gyerekekkel a rendőrség munkáját és a közlekedésbiztonság alapjait.

Jáger István rendőrkapitány a díjak átadása előtt gratulált az október 23-án előléptetett újbudai rendőröknek. A nemzeti ünnep alkalmából Lauber Tamás osztályvezetőt alezredessé nevezték ki, továbbá Nagy Brigitta és Schrenk Réka is magasabb beosztásban folytatja munkáját.

A rendezvényen a XI. kerületi rendőrkapitányság 26 munkatársa kapott jutalmat, amelyet Király Nóra közbiztonságért felelős alpolgármester és Hoffmann Tamás polgármester adott át nekik.

Jáger István rendőrkapitány elmondta, a kerületben stabil és jó a közbiztonság, amit igyekeznek a következő időszakban is fenntartani, és ennek érdekében a rendőrség járműparkja is bővül.

D. B. S.